Tämä oli sitten aikas herkkua, alkoi tehdä uudestaan mieli kun tätä kuvaa katteli. Joku sunnuntai pari viikkoa sitten teki mieli kevyttä lounasta, ja tällaista syntyi.
Marinoitua broileria ja pastasalaattia
Broilerin marinadi:
- sweet chili- kastiketta
- soijaa
- öljyä
- valkosipulia silputtuna
- ripaus sokeria
- pieni liraus etikkaa
Kaikki marinadin ainekset sekaisin, määriä voi ite miettiä. Ite käytän sweet chili- kastiketta n.½dl ja samoin öljyä, muita vain mausteeksi. Laita maustamattomat broilerin rintaleikkeet marinadiin vähintään puoleksi tunniksi.
Salaatti:
- 1pkt aurinkokuivattutomaatti&oliivi tortellineja (tuorepastaa)
- 1 avokado
- ½ rasiaa kirsikkatomaatteja halkaistuina
- salaatteja (esim. jääsalaatti ja lollo rosso)
- 1 pätkä tuorekurkkua
Keitä pastat kypsiksi ohjeen mukaan. Pieni avokado, tomaatit ja kurkku ja asettele ne lautaselle salaattien kanssa. Paista marinoituneet broilerinfileet kypsiksi ja leikkaa ne sitten siivuiksi. Asettele siivut salaatin päälle.
Kastike:
- 1prk kermaviiliä
- silputtua tuoretta basilikaa
- suolaa
- ½dl sweet chili- kastiketta
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna makustua. Tarjoile salaatin kanssa.
Kommentit