Yhtenä viikonloppuna tein ekan kerran gremolatabroiskua. Tätä pitää joskus kokeilla myös lohelle tai jättikatkaravuille. Hyvää oli, tosi sitruunaista.
GREMOLATABROILERI
- 400g broileria
- 3rkl oliiviöljyä
- 1dl persiljaa
- 3rkl sitruunan mehua
- 2tl sitruunan raastettua mehua
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 1rkl hunajaa
Sekoita keskenään öljy, hienonnettu persilja, sitruunan mehu ja kuori, murskatut valkosipulinkynnet ja hunaja. Laita broilerit muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Anna marinoitua seuraavaan päivään. Paista uunissa n. 20-25 minuuttia 225 asteessa.
Meillä syötiin broiskun kanssa perusranuja, takana näkyy majoneesi jonka maustoin sambal oelekilla ja ruohosipulilla.
Kommentit