Yhtenä viikonloppuna tein ekan kerran gremolatabroiskua. Tätä pitää joskus kokeilla myös lohelle tai jättikatkaravuille. Hyvää oli, tosi sitruunaista.

1273414720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

GREMOLATABROILERI

  • 400g broileria
  • 3rkl oliiviöljyä
  • 1dl persiljaa
  • 3rkl sitruunan mehua
  • 2tl sitruunan raastettua mehua
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 1rkl hunajaa

Sekoita keskenään öljy, hienonnettu persilja, sitruunan mehu ja kuori, murskatut valkosipulinkynnet ja hunaja. Laita broilerit muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Anna marinoitua seuraavaan päivään. Paista uunissa n. 20-25 minuuttia 225 asteessa.

Meillä syötiin broiskun kanssa perusranuja, takana näkyy majoneesi jonka maustoin sambal oelekilla ja ruohosipulilla.