Cebic oli blogissaan tehnyt tällaista ihanuutta, minä tein määrän tuplana, josta riitti syömistä sekä mulle että suursyömäri miekkoselle. :) 

1278148130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TOMAATTI-FETA-COUSCOUS

  • 3dl couscousia
  • 3dl vettä
  • tilkka sipulifondia
  • 1pkt fetaa (aurinkokuivattutomaattimarinoitu, Arlan)
  • 3/4 rasiaa kirsikkatomaatteja
  • 5-8 vihreää oliivia
  • persiljaa
  • mustapippuria
  • limemehua
  • suolaa
  • tabascoa

Keitä couscous ohjeen mukaan. Yleisohje on, että kuumennat veden kiehumispisteeseen, lisää siihen sipulifondi ja kaadat kulhoon couscousin päälle. Anna sen imeä vesi itseensä kannen alla, ja sekoita sitten kuohkeaksi haarukan avulla. Lisää couscousin sekaan feta ja hieman paketin öljyä. Puolita kirsikkatomaatin ja pilko oliivit pienemmiksi. Lisää tomaatit ja oliivit myös sekaan. Mausta tuoreella persiljalla, mustapippurilla, limenmehulla, suolalla ja halutessasi tabascolla.