Makuturistin blogissa oli tehty tällaista herkkua... :P Pakkohan munkin oli saada kokeilla.

1278147740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

VALKOSIPULI-MOZZARELLALEIPÄ

  • 1 ranskanleipä
  • 150g voita
  • 1 mozzarella
  • 2 kourallista basilikaa
  • 1 kourallinen ruohosipulia
  • 5 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • mustapippuria

Pilko voi kulhoon ja anna pehmetä. Pilko mozzarella, basilika ja ruohosipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää voin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Vedä leipään kunnon viillot pohjaan saakka, kuitenkin niin että palat pysyvät kiinni leivässä. Lusikoi viiltoihin täytettä. Paista folioon käärittynä 225 asteessa kunnes voi on sulanut.

Mulla loppui kärsivällisyys, niin nälkä oli eikä juusto kerinnyt sulaa kunnolla. Mutta no worries, helkkarin hyvää oli silti. :) Meillä tätä syötiin kreikkalaisen salaatin kanssa.

1278147809_img-d41d8cd98f00b204e9800998e