Elokuun alussa tuli extemporereissu tehtyä Tallinnaan, josta tietysti tuli niiden tavallisten "tuliaisten" lisäksi ostettua kaikennäköistä herkkua.

1281466959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laivalta bongasin M&M uutuuden, Crispy. Ihania, vähän Suffeleiden tyylisiä palluroita. Perus M&M on kuitenkin edelleen mun suosikki. <3 Laivalta on myös nuo Fazerin Vodka-karkit. Ne on tosi hyviä, niitä vaan ei aina saa edes joulunaikaan, joka on kuitenkin noiden laatikkokarkkien kulta-aikaa. Viru-hotellin lähettyvillä on Kalev suklaapuoti, josta ostin noita pussissa olevia praliinikarkkeja, jotka maistuu kahvilta ja karamellisoiduilta pähkinöiltä. Laatikossa olevat praliinit on pistaasipähkinän makuisia. Myös nuo maustetut pähkinät on ostettu Viru-hotellin kulmilta, siitä mistä päästään kujaa pitkin vanhaan kaupunkiin. Nuo pähkinät on aina aivan must ostos Tallinnassa ollessa, ne on niin herkkua. Uutuutena oli tullut chilin ja appelsiinin makuisia pekaanipähkinöitä, joita äitini osti itselleen. Olivat kans ihania. :P Tuo Muma-patukka on marketista ostettu joku kirsikanmakuinen vaahtojuttu. Makua en osaa vielä kommentoida, on vielä kaapissa avaamattomana. 

1281466887_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koska oon täysin koukussa energiajuomiin, ostin tietysti erilaisia energiajuomiakin päivän mittaan. Tuo chillo jäi kotiin tuotavaksi, aivan perusshittiä oli. Laivalta bongasin tuota Mojitoa päkissä. Mä rrrakastan mojitoa, joten tuota ostin pari päkkiä kokeiltavaksi. Ovat kans edelleen korkkaamattomia, kerron sit oliko juotavaa. :)

Sää helli meitä matkailijoita, oli ihanaa käveleskellä vanhassa kaupungissa. Matkan aikana tuli ajettua ihan ekaa kertaa elämässä autolla Helsingin keskustassa, kuten myös Tallinnan puolella. "Vähän" meinas tyttöä jänskättää, onneks oli navigaattori apuna matkassa. Hyvä reissu oli, kiitos vaan äiskälle matkaseurasta. <3