Tätä jumalaista herkkua on tehty kymmennissä ellei jopa sadoissa blogeissa, pakkohan munkin oli vihdoin kesällä tätä koittaa tehdä. Täytyy sanoa, että aivan ehdottomasti tästä tuli yksi lempparikakuistani! Ihanan kirpeä ja täyteläinen, ja koostumus oli aivan jotain omaa luokkaansa! Ainakin Cebic teki tätä viime kesänä, ja en mielestäni hirveesti valehtele jos väitän, että Hellapoliisi on varmaan yks alkuperäisistä tekijöistä...?

1281466686_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

CAIPIRINHAJUUSTOKAKKU

Pohja:

  • 150-200g keksejä (käytin Digestivejä)
  • 100g voita sulana

Täyte:

  • 200g Philadelphiaa
  • 2½dl Flora vispiä
  • 1pss Caipirinha-drink mixiä
  • 2-3dl tomusokeria
  • 2 limen mehu
  • 5 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin kymmeneksi minuutiksi. Murskaa pohjan keksit ja lisää murujen sekaan sula voi ja sekoita tasaiseksi. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin odottamaan. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja vatkaa joukkoon Philadelphia-tuorejuusto, Caipirinha- drink mix ja aluksi n.2dl tomusokeria. Sekoita tasaiseksi ja maista, lisää tomusokeria tarvittaessa. Purista limestä mehu kattilaan ja kuumenna se kiehuvaksi ja lisää liivatteet, joista olet puristanut enimmät vedet pois. Sekoita tasaiseksi ja lisää liivateseos juustomassaan. Tarkista vielä maku. Kaada juustotäyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä vähitnään muutamaksi tunniksi, mieluiten yön yli.

Itse halusin koristella tosi simppelisti, lime ja suklaalehdet ajoivat mulla asiansa.

1281466735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e