torstai, 6. marraskuu 2008
Kunnon pihvikekkerit
Katettiin pöytä koreaksi kynttilöineen kaikkineen ja kuunneltiin kaunista Vesku Loirin musaa.
Pääruuaksi paistettiin oikein kunnon pihvit, tuli mahtavan mediumit! Täytyy sanoa, että oli ehkä parhaat pihvit mitä ollaan koskaan syöty.
Pihvien lisäksi oli sitten ihan perinteiset valkosipuliperunat. Tehtiin myös maustevoita pihvin kanssa, koska pihvit paistettiin vain maustettuna suolalla ja ripauksella mustaa pippuria. Maustevoihin laitettiin tuoretta basilikaa, piri piriä ja valkosipulia.
Jälkkäriksi halusin kokeilla Maku lehdessä ollutta viskillä maustettua suklaamoussea. Oli vähän outoa tehdä se suklaakiisselin kautta, ja lopputulos olikin ehkä enemmän vanukasmainen kuin mousse, mutta ihan hyvää oli silti.
Ei oo hetkeen tullu tehtyä näin hartaasti ruokaa, mutta ihanaa oli. Viineiksi valittiin salaatin kanssa valkoinen Obikwa viini Etelä-Afrikasta, ja pihvien kanssa piti olla erittäin täyteläinen Chileläinen shiraz rypäleistä tehty Yali reserva. Oli aivan mahtava viini, pääsi kyllä suosikkien listaan heti kärkeen.
Suosittelen kyllä näitä kaikkia ruokia, oli kyllä hyvä ja toimiva kokonaisuus. :)
Kommentit