Nam, tekaisin "kevyeksi" aamupalaksi tällaista herkkua. Aivan ihania, testasin samalla tuota Snellmanin salamisuikaletta http://www.snellman.fi/index.asp?sivu=tuotteet&alisivu=3&id=25. Oli muuten hyvää, tuota täytyy käyttää myös voileipäkakkuun kun seuraavan kerran tekee.

1241337727_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Salaminyytit

16 kpl

  • 1pkt lehtitaikinaa
  • n.100g aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa
  • vajaa pussi salamisuikaletta
  • 1 solo valkosipuli silputtuna
  • 1 kananmuna

Sulata lehtitaikinalevyt, leikkaa ne puoliksi ja "venyttele" paloihin pari senttiä lisää pituutta. Sipaise tuorejuustoa jokaiselle palalle, ripottele päälle sopivasti salamia ja hieman valkosipulia. Voitele palojen reunat kananmunalla ja sulje huolellisesti nipistelemällä tai haarukalla painelemalla. Voitele nyytit myös päältä. Paista uunissa 225 asteessa n. 10 minuuttia.