Tuossa yksi perjantai tuli kaveripariskunta meille, muuten vain hengailemaan ja natustelemaan.
Mussutettavana oli tavissipsejä, tuoretta paprikaa, porkkanaa ja kurkkua tikkuina, dippeinä Ranch ja Sour cream&onion. Kuvassa myös tuttu tuorejuusto; maustamaton tuorejuusto johon puristan hieman valkosipulia ja silppuan reilusti tuoretta basilikaa ja ripaus suolaa. Aina yhtä ihanaa!
Lisäksi oli prinssinnakkeja, Juustoportin brändy-pähkinäjuustoa, kukkakaalta, yrttipatonkia, minilihapullia, Linkosuon valkosipuliruisnappeja sekä katkarapusalaattia.
Katkarapusalaatti
- n.100g kuorittuja, veteen säilöttyjä katkarapuja
- ½ pieni punasipuli
- 1 rkl sitruunanmehua
- ripaus suolaa ja pippuria
- 1prk creme fraichea
- 1rkl majoneesia
Silppua punasipuli oikein pieneksi ja käy katkarapuja veitsellä läpi pienemmiksi. Sekoita punasipuli, katkikset ja mausteet sekaisin keskenään, ja lisää creme fraiche ja majoneesi. Anna tekeytyä jääkaapissa n.½h.
Tuosta ainemäärästä tulee aika pieni annos tuota salaattia, mutta meille se riitti hyvin. Se oli ihanaa laitettuna yrttipatongin päälle. :P
Suun raikastajana oli tuoretta ananasta ja hunajamelonia.
Naposteltavien kanssa juotiin Taltarni Brut Tachea, joka oli oikeesti ERITTÄIN kuiva. Menetteli, mutta parempaakin olisi voinut olla. :D
http://www.alko.fi/tuotteet/fi/580867
Kommentit