Tuossa yksi perjantai tuli kaveripariskunta meille, muuten vain hengailemaan ja natustelemaan.

1261591986_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mussutettavana oli tavissipsejä, tuoretta paprikaa, porkkanaa ja kurkkua tikkuina, dippeinä Ranch ja Sour cream&onion. Kuvassa myös tuttu tuorejuusto; maustamaton tuorejuusto johon puristan hieman valkosipulia ja silppuan reilusti tuoretta basilikaa ja ripaus suolaa. Aina yhtä ihanaa!

1261591996_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi oli prinssinnakkeja, Juustoportin brändy-pähkinäjuustoa, kukkakaalta, yrttipatonkia, minilihapullia, Linkosuon valkosipuliruisnappeja sekä katkarapusalaattia.

Katkarapusalaatti

  • n.100g kuorittuja, veteen säilöttyjä katkarapuja
  • ½ pieni punasipuli
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • 1prk creme fraichea
  • 1rkl majoneesia

Silppua punasipuli oikein pieneksi ja käy katkarapuja veitsellä läpi pienemmiksi. Sekoita punasipuli, katkikset ja mausteet sekaisin keskenään, ja lisää creme fraiche ja majoneesi. Anna tekeytyä jääkaapissa n.½h.

Tuosta ainemäärästä tulee aika pieni annos tuota salaattia, mutta meille se riitti hyvin. Se oli ihanaa laitettuna yrttipatongin päälle. :P

1261592008_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suun raikastajana oli tuoretta ananasta ja hunajamelonia.

1261592019_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Naposteltavien kanssa juotiin Taltarni Brut Tachea, joka oli oikeesti ERITTÄIN kuiva. Menetteli, mutta parempaakin olisi voinut olla. :D 

http://www.alko.fi/tuotteet/fi/580867