Löysin Iltalehden sivuilta herkullisen näköisen vadelmavispipuuron reseptin, ja pitihän tuota sitten päästä kokeilemaan. Olikin ihanaa tehdä vispipuuroa vaihteeksi jostain muustakin kuin puolukasta. Hyvää tuli ja kaikki meni, enpä kerinnyt siitä ottamaan kuvaakaan... :( Eli joudutte nyt pärjäämään ilman. Mutta resepti olisi kuitenkin tässä, kannattaa kokeilla!

Vadelmavispipuuro

1 l vettä
4 dl vadelmia 1,5 dl sokeria
1,5 dl mannasuurimoita
0,5 tl suolaa

Mittaa kattilaan vesi, vadelmat ja sokeri. Kiehauta ja lisää mannasuurimot hyvin vispaten. Keitä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla. Hauduta vielä kannen alla 5 minuuttia, mutta sammuta liesi. Anna puuron jäähtyä ja vatkaa se sitten kuohkeaksi sähkövatkaimella.