Tätä ihanuutta on tehty vaikka kuinka monessa blogissa, pakkohan meidänkin oli saada tätä tehdä. Ja oli kyllä toooosi hyvää, varmasti tehdään uudemmankin kerran!

1278147630_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

KEBABRULLAT

Pohja:

  • 4dl lämmintä vettä
  • 7g kuivahiivaa
  • 1½tl suolaa
  • 3/4dl öljyä
  • n.8dl jauhoja
  • kebabkastiketta/ketsuppia

Täyte:

  • kebablihaa
  • juustoraastetta
  • jääsalaattia
  • fetaa
  • kurkkua
  • tomaattia
  • punasipulia
  • tomaattikastiketta
  • valkosipulijogurttikastiketta

Liuota kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja jauhot vähitellen. Lisää myös öljy ja alusta kimmoisaksi. Jaa taikina neljään osaan ja kaulitse kohottamatta pellin kokoisiksi levyiksi. Voitele levy halutessasi kebabkastikkeella (me voideltiin ihan vaan ketsupilla), lisää toiselle reunalle kebabliha ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 250 asteessa n.5-7 minuuttia, kunnes pohja on juuri ja juuri kypsä.

Lisää kypsän pohjan päälle vihannekset ja kastikkeet ja kääri levy rullalle. Nauti.