Tämmöisiä väsättiin miehen kanssa joku viikko sitten.

1273415052_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

JAUHELIHACANNELONIT

Täyte:

  • 400g jauhelihaa
  • 1 iso sipuli
  • 5 valkosipulinkynttä
  • ½ paprika
  • chilimaustesekoitusta
  • suolaa
  • pippuria

Paista jauheliha ja sipulit pannulla kypsäksi. Lisää kuutioitu paprika ja hauduta hetki niin, että paprika pehmenee. Mausta chilillä, suolalla ja pippurilla. Täytä canneloniputket jauhelihaseoksella esim. käyttämällä pikkulusikkaa apuna.

Päälle:

  • 1tlk paseetattua tomaattia
  • 2dl ruokakermaa
  • juustoraastetta

Laita täytetyt putket uunivuokaan ja kaada päälle tomaattimurska ja ruokakerma. Paista 225 asteessa n. 25 minuuttia, lisää sitten päälle runsaasti juustoraastetta. Paista vielä n.10 minuuttia, että juusto saa hieman väriä. Tarjoile salaatin kanssa.

Meillä oli salaatissa jääsalaattia, kurkkua, tomaattia, avocadoa ja vihreitä oliiveja. Kastikkeena oli öljyä, jossa oli murskattu valkosipulinkynsi, sitruunapippuria, suolaa, sokeria ja ½rkl etikkaa.