1273415797_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TEX MEX-QUESADILLAT

  • 4 tortillalättyä
  • tuorejuustoa (esim. maustamaton, johon pilkottu tuoretta basilikaa ja valkosipulia)
  • 3 tomaattia viipaleina
  • suolaa
  • pippuria
  • 1tlk maissinjyviä
  • 2dl juustoraastetta
  • 1pkt mozzarellaa
  • 1 tuore punainen chili
  • 400g kanansuikaleita
  • 1pss cilantro&lime mausteseos (Santa Maria)

Paista kanansuikaleet pannulla kypsäksi, lisää cilantro&lime mausteseos ja vesi pussin ohjeen mukaisesti. Halkaise chili ja poista halutessasi siemenet, pilko pieneksi. Viipaloi mozzarella ja tomaatit sekä valuta/sulata maissinjyvät. Voitele tortillalätyt tuorejuustolla. Ripottele päälle hieman juustoraastetta. Levitä kahden tortillalätyn päälle sitten tomaatti- ja mozzarellaviipaleita. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä myös sopivasti maissia ja kanansuikaleita kahdelle lätylle, päälle ripottele chiliä. Nosta päälle toinen tortillalätty ja paina reunoja tiukasti kiinni. Paista lättyä paistinpannulla kunnes juustot hieman sulavat ja lätty saa hieman väriä. Tarjoile esim. Sol-oluen kanssa.

Meillä oli lisäkkeenä itse tehtyä perunasalaattia. Oli nuo quesadillat aika täyttävää tavaraa, ite jaksoin just syödä tuon puolikkaan ja mieskin vain kokonaisen. Olivat kyllä tosi hyviä, noitahan saa helposti varioitua käyttämällä esim. jauhelihaa tai tonnikalaa.