Taas teki mieli pasteijoita, ja nyt syntyi tällainen tulos.

1239357181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jauheliha-paprikapasteijat

  • 1pkt voitaikinaa
  • 400g jauhelihaa
  • 1½dl keitettyä riisiä
  • puolikas pilkottu paprika
  • 100g tuoreita herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa, mustapippuria ja chilijauhetta

Sulata voitaikina ja kauli levyä vähän ohuemmaksi ja leikkaa yksi levy aina kahdeksi osaksi. Keitä riisi kypsäksi. Paista jauheliha ja mausta se suolalla, pippurilla ja chilijauheella. Lisää joukkoon silputut sipulit viipaloidut herkkusienet sekä paprikakuutiot. Paista vielä hetki niin, että ne pehmenevät. Laita  täytettä haluamasi määrä voitaikinanpalalle, sivele reunoihin vettä ja taita palat kiinni. Painele vielä reunat haarukalla, jotta pasteijat pysyvät uunissa kiinni. Paista 200 asteessa n.12-15 minuuttia.