Sain joululahjaksi Sara LaFountainin uutukaisen kirjan Passion for food. Joulun välipäivinä valikoitui leffaseuraksi kirjasta karamellipopcorn! Namskis, tämä herkku suorastaan sulaa suussa!
KARAMELLIPOPCORN
- 1pss mikropopcorneja, valmiiksi tehtyinä
- 3/4dl pekaanipähkinöitä karkeasti paloiteltuna
Siirappi:
- 1dl hunajaa
- 1dl vaaleaa siirappia
- 1tl kanelia
- 3rkl voisulaa
- hyppysellinen inkivääriä
- hyppysellinen mustapippuria
Laita popcornit ja pähkinät isoon kulhoon ja sekoita hyvin. Tee seuraavaksi siirappi sekoittamalla sen ainekset kulhossa. Kaada siirappi popcornseokseen ja sekoita hyvin, jotta popcornit saavat tasaisen siirappikuorrutuksen. Levitä popcornseos leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 175 asteessa 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hiukan väriä.
Tässä vielä kuva tuosta ihanasta kirjasta...<3
Poppareiden lisäksi meidän naposteluherkkupöytä näytti tältä!
Kommentit