On noita kuvia kertynyt arkistoon jo aika paljon, eikä kaikkien ohjeetkaan taida olla enää tallessa, niin kerätääs niistä nyt edes kuvakollaasi, joskos joku innostais jotain niistä kokeilemaan... :)
Quesadilloja ollaan tehty paljon, näissä on täytteenä mm.
- tonnikalaa
- rucolaa
- tomaattia
- cheddar-juustokastiketta
- punasipulia
- valkosipulirouhetta
Päällinen on voideltu taas sillä valkosipuligrillauskastikkeella, tulee mahtava pinta sillä paistettaessa.
Tässä taisi olla kokeilussa ihan tavalliset broilerin marinoimattomat broilerin ohutleikkeet, joiden mukana oli valkosipuli- ja yrttivoinapit. Nam. :P Lisukkeena ransiksien kans oli Blå Bandin valmiskastike pippurisoosi, johon lisätään ainoastaan vesi/maito ja voi.
Tämä on sitten lihamakaronilaatikon tapaan valmistettua pekonimakaronilaatikkoa. Oli kuuman kesäpäivän viilentyvä ilta, ja teki kauhiasti mieli jotain suolaista. Ja kaikki missä on pekonia, on suolaista ja hyvää.
Hieman juustoista pitsaa... :D Tämäkin tuli tehtyä jossain vaiheessa kesällä. Pitsapohjan päällä on creme fraichea, jonka päällä mozzarellaa, Pirkka parhaat sarjan minioliiveja, punaista pestoa ja vielä tavallista juustoraastetta päällimmäisenä. Taitaa siellä katkarapujakin pilkistää. Hyvää pitsaa oli, mä oon niin rakastunu käyttämään tuota creme fraichea tomaattisoosin tilalta pohjan päällä!
Mökillä savustettiin kalaa, ai että se on hyvää! Eikä vaadi mitään muuta kuin hyvän suolauksen, niin avot!
Mökillä ei olla niin tarkkoja viinietiketistä, Vina Maipoki maistuu muovimukeista! :D Maistetulla oli myös Lempi mustikka- siideri, oli muuten tosi herkullista!
Tuon savustetun lohen kanssa grillattiin vielä kokolihamakkaraa, sit oli mukana fetasalaattia, kaupan kanasalaattia, patonkia ja sen kanssa tuorejuustoa, jonka oon maustanut basilikalla ja valkosipulilla.
Tämäkin nuudelisalaatti oli hellepäivän syöminkejä, päiväsaikaan kun ei maita mikään raskas ja kuuma ruoka...Tähän salaattin keitin chilinuudeleita (jotka oikeesti maistuukin joltain), maustoin ne kalakastikkeella ja schiracha-kastikkeella ja soijalla. Salaattiin lisäsin katkarapuja, tuoretta chiliä pilkottuna ja ituja. Taitaa siellä kevätsipuliakin olla joukossa. Salaattipediksi rucolaa ja nuudelikomeus päälle. Ihan hyvää oli.
Tähän burgeriin tein megaisot jauhelihapihvit! Välissä myös cheddaria ja peruskasvikset...Aikamoinen setti, mut hitto että hyvää!
Tässä oli kokeilussa kanaan joku Crispy-kuorrute, tällä kertaa Santa Marian. Lisukkeena ite tehty perunamuusi, valmis pippurikastike ja 30 Minute meals ohjelmasta Rachel Rayn ohjeella tehty tomaatti-papulisäke. Pavut ja tomskut maustettiin öljyllä, suolalla ja muistaakseni sitruunan mehulla. Tosi yksinkertaista, mutta hyvä lisäke melkein ruokaan kuin ruokaan.
Voi kun musta on tullut entistä laiskempi päivittämään blogia, katotaan jos pystyisin tästä eteenpäin tsemppaamaan... :)
Kommentit