Voikkareita on syksyn mittaan tullu tehtyä pari kertaa. Kaikissa muissa kakuissa tutut ja turvalliset kinkku- ja tonnikalatäytteet, mitkä löytyvät jo moneen kertaan aiemmista postauksista. Pienimmässä voikkarissa on kasvistäyte, ja tuo neliön muotoinen kakku on gluteenittomaan leipään tehty.

Eli tämä oli kasvis, johon täytteet keräsin "mitä jääkaapista löytyy"- menetelmällä... :)

1289762815_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tämä gluteeniton, jossa siis kinkku- ja tonnikalatäytteet.

1289762834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pyöreät voikkarit teen aina rakkaaseen silikonivuokaani. Tässä ehkä näkyy se, miten leivänpalat aina sinne asettelen...

1289762872_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viimeksi syntyi tämännäköinen. Kokeilin tehdä tomaattiruusuja ensimmäistä kertaa! :)

1289762905_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mielestäni onnistuivat aivan hyvin, vaikka ainahan on harjoitukselle tilaa...

1289762924_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tältä kakku näytti sisällöltään.

1289762889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1289762945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harmi, että kakku jäi ehkä hitusen liian kuivaksi ulkoreunoiltaan, mutta toisaalta, eipä tuo niin makuun vaikuta. Ja hyvin meni kaupaksi tälläkin kertaa. :)