Voikkareita on syksyn mittaan tullu tehtyä pari kertaa. Kaikissa muissa kakuissa tutut ja turvalliset kinkku- ja tonnikalatäytteet, mitkä löytyvät jo moneen kertaan aiemmista postauksista. Pienimmässä voikkarissa on kasvistäyte, ja tuo neliön muotoinen kakku on gluteenittomaan leipään tehty.
Eli tämä oli kasvis, johon täytteet keräsin "mitä jääkaapista löytyy"- menetelmällä... :)
Ja tämä gluteeniton, jossa siis kinkku- ja tonnikalatäytteet.
Pyöreät voikkarit teen aina rakkaaseen silikonivuokaani. Tässä ehkä näkyy se, miten leivänpalat aina sinne asettelen...
Viimeksi syntyi tämännäköinen. Kokeilin tehdä tomaattiruusuja ensimmäistä kertaa! :)
Mielestäni onnistuivat aivan hyvin, vaikka ainahan on harjoitukselle tilaa...
Ja tältä kakku näytti sisällöltään.
Harmi, että kakku jäi ehkä hitusen liian kuivaksi ulkoreunoiltaan, mutta toisaalta, eipä tuo niin makuun vaikuta. Ja hyvin meni kaupaksi tälläkin kertaa. :)
Kommentit