Muiden ruokien lisäksi lisukkeena oli ihan perus kaupasta ostettua patonkia. Patongin kanssa tein kuitenkin aivan ältsin hyvää levitettä, josta kiitos Cebicille! Hän oli saanut ystävältään tällaisen valkosipulilevitteen ohjeen, ja voi jukra et oli hyvää...

Valkosipulilevite

  • 75g voita
  • 1prk rahkaa
  • ½dl öljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja rahka vaahdoksi, lisää öljy ohuena nauhana. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet ja ripaus suolaa. Tarkista maku ja anna maustua kylmässä. Tuosta määrästä tulee aika paljon levitettä, mutta saapahan nauttia siitä vielä seuraavanakin päivänä! :)

Patongin ja levitteen lisäksi oli tarjolla uusia Kantolan ihania suolakeksejä http://www.kantolan.fi/index.php/tuotteet/voileipakeksit/valitut_suolakeksi_200g/, Valion brietä, Juustoportin brandypähkinäjuustoa sekä paprikakermajuustoa. Juustot jäi kuitenkin mulle ja miehelle syötäväksi seuraavaan päivään, tais kaikki olla vähän ähky ruuan jälkeen...